Články blogu

Na co si dát pozor při koupi mobilheimu? Rady pro úspěšný nákup

Mobilheimy jsou stále oblíbenější volbou pro ty, kteří hledají cenově dostupné a flexibilní řešení bydlení nebo místa k rekreaci. Když zvažujete koupi mobilheimu, ať už nového, či ojetého, je důležité si uvědomit, že s ní mohou být spojená určitá rizika. V tomto článku vám ukážeme, na co si dát pozor, abyste při koupi mobilheimu ušetřili peníze, čas i nervy.

Číst celý článek...

Jak na hypotéku a financování mobilních domů?

Vlastní bydlení za cca 200 000 Kč? Pokud máte místo, kam mobilní dům umístit, stačí vám poměrně nízká částka na to, aby se váš sen stal skutečností. Ne každý má ale na účtu statisíce nebo možnost půjčky od rodiny. Jak tedy získat prostředky na nákup nového či bazarového mobilheimu, když úspory nestačí? Možností je dost, je ale potřeba si pečlivě vybírat.

Číst celý článek...

Krbová kamna do mobilheimu: co je třeba vědět?

Zima je tady a ať už vám váš mobilní dům slouží jen jako dočasné útočiště, nebo ho obýváte celoročně, určitě je vám jasné, že bez občasného přitopení to nepůjde. Proti plísni i studeným nohám pomůže například pořízení krbových kamen. Jaké náležitosti je při jejich výběru a instalaci nutné dodržet?

Číst celý článek...