Články blogu

Vlastní bydlení za nízkou cenu: pořiďte si malý mobilheim

Během několika posledních let stouply ceny nemovitostí přibližně o 63 procent. I to je důvodem, proč narůstá zájem o nejrůznější alternativy klasických staveb. Malý mobilheim může být skvělým startovacím bydlením pro mladé páry, stejně jako pohodlným letním bytem či dočasným zázemím během výstavby vysněného domu.

Číst celý článek...

Tipy na rekonstrukci a vybavení mobilhaimu

Mobilní dům nabízí s trochou kreativity stejné možnosti jako rodinný domek. Romantické domky na podvozku jsou velice oblíbenou alternativou k chatám a chalupám, ale také k plnohodnotnému bydlení v cihlovém domě či bytě. Není se čemu divit – mobilheimy člověku nabízí svobodu a zároveň dostatek prostoru za cenově příznivých podmínek. V dnešním článku vám přinášíme tipy a triky na moderní vybavení interiéru mobilního domu, spolu s vychytávkami na to, jak nejefektivněji využít omezený prostor.

Číst celý článek...

Výhody dřevěného mobilheimu

Život v mobilním domku se těší čím dál větší oblibě – a není se čemu divit. Koho by nelákala myšlenka na svobodné, úsporné a cenově dostupné bydlení? Dřevěné mobilní domy se nacházejí ještě o třídu výš než klasické mobilheimy a jsou specifické vysokým standardem bydlení. Dnes se podíváme na výhody investice do dřevěného domku, a na vaše možnosti při vybavování.

Číst celý článek...

6 tipů na minimalisticky zařízený mobilheim

Vlastníci mobilheimu často stojí před rozhodnutím, jak svůj domek na kolečkách vybavit útulně a přesto minimalisticky, aby se v něm dalo pohnout a nevzniklo z něj neúhledné skladiště. V dnešním článku vám přinášíme rady a tipy, jak si z mobilheimu vykouzlit příjemný, útulný, a přitom vzdušný domov.

Číst celý článek...