Koupě mobilního domu od A až do Z

Co všechno předchází koupi mobilního domku? Jak probíhá výběr? Jak zjistíte, že váš pozemek je dostatečně rovný? Pojďte se s námi podívat na celý proces koupě mobilního domku od výběru až po jeho dovezení.

Omrknout, osahat, vybrat

Pokud vás bydlení v mobilním domku láká a již delší dobu přemýšlíte, zdali by bylo vhodnou alternativou i pro vás, není nic jednoduššího než se přijet podívat k nám do vzorkovny. Naši pracovníci se vás ujmou, ukážou vám mobilní domy a zodpovědí všechny vaše otázky. Jednotlivé domy si můžete důkladně prohlédnout zvenčí i zevnitř a najít mezi nimi favorita, který vás osloví jak dispozicemi, tak designem.

Upravíme podle vašich požadavků

V momentě, kdy najdete ten pravý domek, pořádně si ho spolu prohlédneme a domluvíme na případných změnách. Chcete si zařídit nábytek podle svého, nebo využít další ložnici pro jiné účely? Zákazníci často chtějí dílčí změny, jako je třeba vyklizení pokoje, výměna koberce či třeba topidla. Jednotlivé změny pro vás rádi uděláme tak, aby domek byl podle vašich představ.

Kontrola terénu a domluva termínu

Poté, co si spolu plácneme, podepíšeme kupní smlouvu a obdržíme úhradu, nic nebrání dovozu domku na vámi vybrané místo. Jelikož musí být povrch pozemku rovný a připravený, často klientům nabízíme, že přístupnost terénu přijedeme zdarma zhodnotit. Pokud je vše bez problému, můžeme se rovnou domluvit, kdy vám dům dovezeme. Pokud spěcháte, dům dovezeme do týdne, problém nenastává ani v případě, že potřebujete třeba měsíc počkat – domek vám zdarma uschováme.

A pak už je domek váš!

Po umístění domku na vodorovnou plochu ho pouze musíte napojit na inženýrské sítě a už se můžete pustit do jeho vybavování, které se již bude odvíjet od toho, zdali máte domek pro celoroční bydlení, nebo jen na rekreaci.