Články blogu

Výhody dřevěného mobilheimu

Život v mobilním domku se těší čím dál větší oblibě – a není se čemu divit. Koho by nelákala myšlenka na svobodné, úsporné a cenově dostupné bydlení? Dřevěné mobilní domy se nacházejí ještě o třídu výš než klasické mobilheimy a jsou specifické vysokým standardem bydlení. Dnes se podíváme na výhody investice do dřevěného domku, a na vaše možnosti při vybavování.

Číst celý článek...

6 tipů na minimalisticky zařízený mobilheim

Vlastníci mobilheimu často stojí před rozhodnutím, jak svůj domek na kolečkách vybavit útulně a přesto minimalisticky, aby se v něm dalo pohnout a nevzniklo z něj neúhledné skladiště. V dnešním článku vám přinášíme rady a tipy, jak si z mobilheimu vykouzlit příjemný, útulný, a přitom vzdušný domov.

Číst celý článek...

Jak vytopit mobilheim?

Mobilní domy jsou díky své cenové dostupnosti velice oblíbenou alternativou k chatám či chalupám a nejčastěji se využívají od jara do podzimu. Lze v nich ale přebývat i celoročně, pokud je vyřešena dostatečná izolace. Právě vytápění a udržení tepla v mobilním domě byste rozhodně neměli podcenit, pokud se rozhodnete v něm strávit i zimní měsíce. Nejprve si tedy pojďme shrnout, co vše je třeba mít na paměti při zateplování mobilního domu, a pak si představíme základní možnosti vytápění.

Číst celý článek...